Pohjoismaiset veneet ja elämykset merellä ovat erikoisalaamme. Vuokraamme veneitä, järjestämme elämyksiä ja tarjoamme veneenomistajille ympärivuotista ylläpitopalvelua sekä mahdollisuuden vuokrata omaa venettänsä asiakkaillemme.

Intohimomme on toteuttaa unohtumattomia elämyksiä.

Nordic Boathouse on perheyritys, jossa työtä tekevät koulutetut ja kokeneet merenkäynnin ammattilaiset. Palvelemme sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi maahantuomme Viggo-veneitä.

MATIAS RENLUND CEO
PARTNER
CEO

Matiaksella on merenkulkualan koulutus ja kokemusta öljytankkereista suuriin purjeveneisiin. Hän on myös kokenut purjehtija. 

matias@nordicboathouse.fi 
+358406861501

JONAS RENLUND 
PARTNER
SALES & MARKETING

Jonas on kokenut purjehtija, jolla on vuosien kokemus veneiden ylläpidosta. Hänellä on kattava osaaminen myynnistä ja markkinoinnista.

jonas@nordicboathouse.fi 
+358408098688

KUMPPANIT

Merta edemmäs? More Sailing

Tutustu eksklusiivisiin purjehdusmatkoihimme Kroatiassa, Kreikassa ja Karibialla. Meiltä löydät kaiken, olet sitten maakrapu tai kilpapurjehtija – suuria ja pieniä veneitä, miehistön kanssa tai ilman.

More Sailing

Aika vakavoitua? More Boats

Tarjoamme mukavan tavan omistaa veneen. 15 vuoden kokemuksella tiedämme, että vene on hyvä investointi – käytä venettä silloin kun sinulle sopii, ja anna muulloin sen kartuttaa charter-vuokratuottoja.

More Boats